Legg merke til datoen 11. desember 2018. Da blir det gjennomført eit samla slepp av alle ledige stillingar i Nord-Gudbrandsdalen! Har du ei ledig stilling som du ynskjer å få marknadsført? Gå inn på stilling.komtiloss.no for å registrere din stilling.

Telenor har no gitt beskjed om at breibandsutbygginga i Bøverdalen er estimert ferdigstilt i midten av november.
Gode nyheiter for alle som ser fram til å få fiber i heimen! 

Bli med Monsen minutt for minutt i Jotunheimen! Starten går frå Bøverton onsdag den 18. juli. Om kvelden er det innspeling av NRK Sommeråpent på Sognefjellshytta. Vel møtt!

Vil du lære meir om anbod? Sjekk ut det siste nyheitsbrevet før sumaren! Her kan du lese om næringspub 30. august, parkeringsplassar i sentrum, 33 millionar til breiband, ny møteplass i Skjåk, utstillingsopning og mykje meir! 

Ynskjer du å levere dine tenester til det offentlege, men kvir deg for å levere anbod? Du er ikkje aleine!
Den fyrste næringspuben denne hausten vil gi deg betre innsikt i regelverket for offentlege innkjøp, samt konkrete råd for korleis bedrifta di kan forbetre stillinga i ei anbodskonkurranse.

Har du høyrt om «GDPR-trollet»? Snart blir dei nye personvernreglane innført, og mange er spente på kva dette vil bety for si bedrift. . Derfor inviterer vi no til næringspub med utgangspunkt i dei tre P’ane: Pub, Pizza og Personvern, for å gi DEG ei innføring – primært i personvern. 

 

Trådløst_henta frå pixabay

Her kjem ei lita statusoppdatering pr. 14 mai!

 

Vårt lokalsamfunn på Loar 1

Gira til å vere med på Lomsfest 2018? Har du høyrt om dei nye personvernreglane, eller vil du lære meir? Veit du kva som skjer i Lom framover? Sjekk ut nyheitsbrevet frå 4. mai 2018!

Les om fiberutbygging, frukostmøte, grønn framtid, ID-kontroll, gardsgründer og mykje anna i årets andre nyheitsbrev. 

Klikk på lenka for å kome til nyheitsbrevet. 

Telenor skal totalt bygge ut fiber til rundt 1000 husstandar og bedrifter i Nord-Gudbrandsdalen, inklusiv Bøverdalen. 
Det blir eit informasjonsmøte om dette den 14. mars kl. 19.30 på Bøverdalen Vandrerhjem.