Lomseggen AS

Lomseggen AS

Lomseggen AS er kåra til årets butikk i Sport 1

Sport 1 i Lom har vorte kåra til årets butikk 2013, i konkurranse med 190 andre Sport 1 butikkar rundt omkring i Noreg. Lom kommune gratulerer!

Dette skriv Sport 1 på sine heimesider:

Hvert år kårer Sport 1 Gruppen årets beste butikk. Det er nedsatt en jury på fire personer som vurderer medlemsbutikkene ut i fra en rekke kriterier som blant annet: Omsetningsutvikling, bruttofortjeneste, resultat, resultatgrad og prestasjon i sitt lokale marked.

Årets kåring har uten tvil vært den vanskeligste i kjedens historie. Vi har aldri hatt så mange butikker som har knivet om den gjeve prisen. Juryen har gjennom hele den siste uken hatt mange diskusjoner og benyttet tiden helt inn til siste dag før en avgjørelse falt.

Vinneren av ”Årets Sport 1 butikk 2013” er: SPORT 1 LOM

Rolf Vegard Sandviken – daglig leder Sport 1 Lom

- Det er fantastisk å få en slik pris i kamp med 190 andre Sport 1-butikker. Jeg deler den med alle mine kjempeflinke ansatte!

Juryens begrunnelse:

Prisen som ”Årets Sport 1 butikk 2013” går til en butikk som gjennom flere år har vist fin omsetningsutvikling og levert særdeles gode resultater. Sport 1 Lom er en sterk fagbutikk i sitt område og de ansatte innehar god fagkompetanse innen de fleste områder; spesielt ski, sykkel og friluft. Butikken er aktiv på markedssiden med sponsing, annonsering og lokale markedsaktiviteter.

Sport 1 Lom er fremtidsrettet og vil i løpet av 2014 utvide med ytterliggere 150 m² for å befeste sin posisjon. Dette er virkelig en butikk som yter det ”lille ekstra” for kundene og har fokus på service og fagkunnskap.

 

Tips ein ven Skriv ut