Framside»Jobbe i Lom kommune»Møt ein tilsett
Ergoterapeut Mari Eggen

Møt Mari Eggen

Ny ergoterapeut i Lom kommune

22. oktober 2013

 - Eg er fødd og vaks opp i Moelv, flytta til Alvdal da eg skulle starte på hestelinja på Storsteigen videregående skole. Budde i Alvdal i 10 år før eg flytta til Oslo og tok bachelorgrad i ergoterapi ved høgskolen i Oslo. Siste året i Oslo fikk eg fast jobb på Tynset, så da flytta eg til Tylldalen før sommaren og kjøpte småbruket etter min bestefar. Eg starta som ergoterapeut i Lom 1. oktober 2013. Før det jobba eg som miljøterapeut i ”Tjenesten for funksjonshemmede” i Tynset kommune.

Byggesaksbehandlar Unni Stålevik

Møt Unni Stålevik

Ny byggesaksbehandlar i Lom kommune

12. september 2013

- Eg kjem frå Vågå og har bachelorgrad i byggkonstruksjon frå Høgskolen i Gjøvik. Eg byrja i stillinga som byggesaksbehandlar her i Lom den 1. august. Før eg kom hit arbeidde eg på teknisk i Vågå kommune.
 

Unni Stålevik, byggesaksbehandlar i Lom kommune

Karen Melhus Dahl

Møt ein tilsett: Karen Melhus Dahl - Lærar ved Lom ungdomsskule

«Trivst kjempegodt både med elevane og kollegaene mine!»

04. januar 2013
Har arbeidd som lærar ved Lom ungdomsskule sidan 2003.
Er utdanna faglærar i kunst og handverk frå Høgskulen i Akershus med faga matematikk, og fysikk frå Universitetet i Oslo ved sidan av.
Åshild Myhre Amundsen

Møt ein tilsett: Åshild Myhre Amundsen - Vikarierande næringssjef

"Eit miljø der ein kjapt føler seg heime"

17. september 2012
Har vore tilsett som vikarierande næringssjef i Lom kommune sidan mai 2012. Har òg teke over jobben som ansvarleg for nasjonalparklandsbyprosjektet i Lom.
Har bachelorgrad i turisme og reiseliv frå Sogndal og mastergrad i naturbasert reiseliv frå Universitetet for miljø- og biovitenskap på Ås. Har òg vore eit halvt år på utveksling til New Zealand på Lincoln University som ein del av mastergraden.
Magnhild Heid Olsen

Møt ein tilsett: Magnhild Heidi Olsen - Vikarierande jordbrukssjef

"Blei teke godt imot som nytilsett"

29. august 2012
Magnhild Heidi Olsen har vore tilsett som vikarierande jordbrukssjef i Lom kommune sidan juni 2012. Ho har bachelorgrad i økologi og naturforvaltning, og mastergrad i naturbasert reiseliv teke ved Universitetet for Miljø- og Biovitenskap på Ås.