Emilie Lidsheim

Konsert i Utgard Fleirbrukshus fredag 26. april kl. 20

Om Emilie:

Emilie Lidsheim er låtskriver og visesanger, med en klassisk fiolinutdannelse fra Norges
musikkhøgskole og Barratt Due. Hun har de senere årene markert seg som en kreativ og skapende musiker, både som låtskriver og viseartist og som en nysgjerrig og søkende musiker innen et bredt spekter av uttrykk og genre; vise, samtidsmusikk, verdensmusikk, teatermusikk, pop og klassisk.

 

I august 2023 ga hun ut sitt andre album "Bortenfor", utgitt på KKV og produsert av Morten Qvenild. Musikken handler om nære relasjoner; de gode og de vanskelige, de som er og de som har vært. Med sine norske tekster funderer hun også over livet og hva som skjer etterpå; bortenfor og forbi. Hun synger om ugressets nytte og plass i verden og om alle boksene vi skaper i samfunnet i forsøk på å oppnå trygghet, tilhørighet og i forsøk på å bli "oss selv".

 

Hun har turnért med a-ha, Det Norske Kammerorkester og Odd Nordstoga og jobbet med artister og ensembler som No 4, Christel Alsos, Marthe Wang, Javid Afsari, Anne Hytta, Oslofilharmonien, Oslo Sinfonietta, Det Norske Solistkor og KORK. Hun er medlem av og var med å starte det klassiske kammerorkesteret Ensemble Allegria.

 

Konserten er ein del av ein lengre turné som er støttet av Kulturrådet og CREO.

 

Medvirkende:
Emilie Lidsheim - vokal, fiolin, bratsj
Andreas Ulvo - tangenter
Ivar Myrset Asheim - trommer
Jo Berger Myhre - kontrabass

 

Billettar finn du her: https://checkout.ebillett.no/227/events/2979/purchase