Seminar om kosthald og berekraft

Dato
30. mai 2024
Tid
16:30 - 19:15
Sted
Kultursalen i Utgard
Plakat Seminar om mat og berekraft - Klikk for stort bilde

I samarbeid med Folkehelseinstituttet arrangerer vi seminar om mat og berekraft. Åtte av landets fremst fagfolk på området deltek. Det blir foredrag og debatt.  Nokre av problemstillingane som blir løfta fram er kva som er eit berekraftig kosthald. Kva er sunn mat? Kva er trygg mat? Korleis står det til med sjølvforsyning og norsk matpolitikkk? Korleis ser det ut frå bonden og kokken sin ståstad? 

Foredragshaldarane er Helle Margrete Meltzer (FHI), Lene Frost Andersen (Nasjonalt råd for ernæring) og UiO), helle Katrine Knutsen (FHI), Espen løkeland-Stai (forfattar og journalist), Hallvard Helland (bonde og leiar Oppland Bonde- og Småbrukarlag), Arne Brimi (kokk og gründer), Marte von krogh (Matvalget). Astrid Bjerkås (Helsedirektoratet).

Etter seminaret blir det middag på BrimiBue for dei som ynskjer. Påmelding til middagen innan 24. mai. 

Seminar inkl. enkel servering: 300 kr
Tre-rettar på BrimiBue: 725 kr

Billettar: https://checkout.ebillett.no/227/events/culture?ordre_nr=1051 

Arrangør

Biblioteket
Adresse
Bergomsvegen
Postnummer og sted
2686 Lom