I dag var siste dag for massevaksinering i Lom, og heile 95% av innbyggjarane, som stod på vaksinasjonslista, er nå vaksinert.

Grunna fagdag vert det redusert kapasitet i Ergo- og fysioterapitenesta i Lom og Skjåk torsdag 16/9. Det er normal drift att 17/9.

Vi arbeider med kommuneplanens samfunnsdel dette året, og vi ynskjer å involvere DEG som bur i Lom i dette arbeidet!

Er du arrangør? Planlegg du eit stort eller lite arrangement? Da er det viktig at du set deg inn i gjeldande regelverk.

Siste dag med massevaksinering i Lom er onsdag 15. september.

Om du vil ha vaksine, men ikkje har time den 15. september, så er det drop in på Lom helsesenter laurdag 18. september kl. 10:00-12:00

Her kan du lese "nytt til næringslivet", med desse sakane:

Det er 1 stadfesta smitta laurdag 4.september. Tilfellet har ført med seg 5 nærkontaktar, derav 1 person i smittekarantene. Smittevegen er kjent.

Totalt er det nå 2 stadfesta smitta og 2 personar i smittekarantene i Lom. Situasjonen er oversiktleg.

Lom kommune søkjer ein engasjert og motivert ungdomskonsulent i 100% stilling til å vere med å vidareutvikle ungdomsarbeidet i kommunen. Søknadsfrist 01. oktober 2021.

Alle saker