Laurdagsopen miljøstasjon!

Klikk for stort bilde

Laurdag 11. mai blir miljøstasjonen i Lom open frå 10.00 til 14.00. Nytt deg av moglegheita til ei ekstra vårrydderunde!

2018 er i gong for fullt, og det er på høg tid med eit nytt nyheitsbrev!

Live Marie Eriksen er student på Bibliotekar og informasjonsvitenskap ved Høgskolen i Oslo og Akershus. I fem veker framover er ho praktikant på Lom folkebibliotek der ho har trakka sine barnesko. Nå har ho laga ei fantastisk vikingutstilling der ho har laga klede og alt utstyr sjølv. Utstillinga blir ståande på biblioteket til over vinterferien. Kom og sjå!

Stiftinga G-Kultur har søknadsfrist 1. februar for stønad til kulturaktivitetar og kulturverksemd med tilknyting til Gudbrandsdalen. Retningslinjer og søknadsskjema finn ein på nettsida til G-Kultur, www.g-kultur.no. Søknader blir behandla på styremøtet i G-Kultur 15. februar.

Pasient- og brukarombudet i Hedmark og Oppland kan hjelpa med spørsmål knytt til helsetenester, og kan gje råd og rettleiing når det gjeld rettigheitane du har som pasient.

Hytter, sætrar og fritidsbustadar er pålagt feiing og tilsyn i regi av Lom og Skjåk brannvesen.

Lom kommune (kommunestyret)  skal gjeva ei samla høyringsuttale til SI og ber om å få innspel frå dykk innan 15. januar 2018.

Felles kommunedelplan for klima og energi for Skjåk, Lom og Vågå kommunar - offentleg ettersyn av planprogram

No er dei nye retningslinjene for investering og bedriftsutvikling i landbruket her.

Desse gjeld for Innlandet (Hedmark og Oppland) i 2018.

Det vil bli lagt ut på Innovasjon Norge sine heimesider etterkvart, men fram til da kan du lese det her

Retningsliner for bruk av næringsfondet i Lom kommune (PDF, 183 kB) er blitt revidert og er vedtatt av Lom kommune og godkjent av Fylkesmannen i Oppland sommar 2017.

Alle saker